top of page

AANNEMERS

LID = KWALITATIEVE UITVOERING, GEEN PROBLEMEN ACHTERAF

Als algemeen aannemer bent u op zoek naar een dakwerker die groendaken plaatst. En dit liefst correct uitgevoerd, volgens planning en voordelig? Contacteer LID

 

Dak en groendak worden nog te vaak als afzonderlijke delen bekeken. De dakwerker mist de kennis van het extensieve groendak en de aanlegger van het groendak mist de kennis van de dakwerker. LID is van mening dat de twee onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn en als dusdanig bekeken moeten worden om aan de hoogste kwaliteit te voldoen. 

 

Dankzij 40-jaar expertise kan LID controleren of aan alle nodige voorwaarden voldaan is om het groendak te plaatsen, zonder problemen achteraf. 

 

LID biedt ook totaalpakketten aan waarbij zowel dak als groendak geplaatst worden, zodat juridische problemen achteraf vermeden worden. Zo kan LID een totale GARANTIE verzekeren.

LID = PRIJSGARANTIE

LID garandeert een competitieve prijs. LID werkt met in-huis expertise en vakmensen, de juiste materialen en leveranciers. Door een vlotte organisatie en planning kan LID groendaken leveren aan een voordelige prijs. Vraag vrijblijvend een offerte via info@lid.be of 0473 64 66 16.

STANDAARDOPBOUW VAN EEN LID GROENDAK

  • Wortelvaste folie (indien dichting niet wortelvast)

  • Drainagemat - Substraat/mineraal substraat

  • Sedummengeling of sedummatten

  • Grindstroken conform de brandnorm

VOOR WIE LEGT LID GROENE DAKEN?

LID werkt regelmatig samen met aannemers en architecten.

LID legt groendaken voor zowel particulieren, als bedrijven.

UW LID GROENDAKEXPERT EN
CONTACTPERSOON

Wim Windmolders 0473 64 66 16 013 33 38 78 wim@lid.be

CONTACTEER ONS NU VOOR EEN GRATIS OFFERTE OP MAAT!

bottom of page