top of page

SERVICE, MATERIALEN EN CERTIFICATEN

STERKE SERVICE

Een goede planning en stockbeheer hebben bijgedragen tot een uitstekende service met enkel tevreden klanten. LID is bovendien een 100% Belgisch bedrijf dat hoofdzakelijk Belgische werknemers in dienst heeft.

LID is een financieel gezond bedrijf. Meerjarige contracten met nutsmaatschappijen, raamcontracten met openbare besturen en jaarlijks terugkerende onderhoudscontracten van fabrieken zorgen voor continuïteit.

Op deze manier kunnen wij onze klanten zekerheid bieden dat hun projecten tot een goed einde worden gebracht en dat wij hen een goede garantie en na-service kunnen bieden voor eventuele aanpassingen of onderhoud in een latere fase.

KWALITATIEVE MATERIALEN VOOR HET BESTE RESULTAAT

LID blijft continu investeren in de nieuwste technologieën op het gebied van dakwerken en dakafdichting. Want de kwaliteit van het materiaal dat we gebruiken is de beste garantie voor uw tevredenheid over ons werk.

We kiezen niet zo maar voor iets nieuws. Eerst onderwerpen we elk nieuw product aan een grondige analyse, dan wordt het uitgetest in een reële situatie en diepgaand geëvalueerd. Pas als hieruit blijkt dat het nieuwe product voldoet aan alle eisen die LID aan dakwerken stelt, wordt het product door ons goed bevonden en geïmplementeerd.

En natuurlijk heeft LID met 40 jaar ervaring ook enkele vaste waarden onder haarkwaliteitsleveranciers: bedrijven zoals Soprema, IRS, FDT, CPE, Derbigum, Foamglas, PIB, Resistrix, Imperpel, Apok, Defrancq, Firestone, Kingspan, Joris Ide, Iko, Rockwool, Recticel, Mastersystems en Rhepanol bijvoorbeeld. Dankzij hun topproducten bieden wij het beste op het gebied van bitumen, ECB, EPDM, EVA, PIR, PVC, shingles, inox, staalplaten, lood, zink en koper, dakpannen, tegelpannen en leien.

Maar kwaliteitsmaterialen alleen zijn niet voldoende. We zorgen er ook voor dat onze gemotiveerde medewerkers via de nodige opleidingen op de hoogte blijven van de nieuwste producten en technieken.

DUURZAAM BOUWEN

LID is begaan met het milieu en hecht belang aan ecologisch en duurzaam ondernemen en bouwen. LID stelt oplossingen voor die duurzamer zijn, hetgeen op lange termijn ook aanzienlijk goedkoper is voor de klant.

Duurzame materialen hebben een langere levensduur, minder noodzaak naar onderhoud en minder impact op het milieu. Zo wordt bijvoorbeeld gekozen voor materialen geschikt voor waterrecuperatie, de productie van afval wordt beperkt en het toch nog resterende afval wordt gesorteerd afgevoerd.

Deze manier van werken is beter voor het milieu, en tegelijkertijd kostenbesparend voor de klant.

Isoleren, daken vernieuwen voor plaatsing van zonnepanelen, afvalrecuperatie, gebruik van duurzame materialen, LID draagt steeds haar steentje bij tot een ecologische en economische aanpak van uw project.

VCA EN ERKENNINGEN

LID is in de recente jaren sterk blijven investeren in het opvolgen van de nieuwe technologieën in een snel veranderende markt. Hieronder vallen ook de nodige opleidingen voor onze werknemers. Nieuwe ontwikkelingen worden door onze gemotiveerde medewerkers goed opgevolgd. Wij doen een continue inspanning naar optimalisatie van alle facetten in het bouwproces.

 

LID bezit de volgende certificaten:

  • 1D

  • 1D1

  • 5D12

  • 5D22

  • 2D4

  • 1D5

  • 5D8

 

Klasse 5 is de hoogste klasse voor het uitvoeren van dakwerken voor openbare werken, zowel nationaal als internationaal erkend. Er zijn maar een tiental bedrijven in België die aan deze criteria voldoen.

LID heeft de nodige certificaten en attesten voor het plaatsen van verschillende systemen zoals o.a. Mastersystems, Rhepanol, Resitrix, Derbigum, Firestone.

U kan bij LID terecht voor nieuwbouw daken, dakrenovatie en onderhoud van bestaande daken. Voor meer informatie, kan u ons contacteren!

LID LEVERT VAKWERK VOOR UW DAK DANKZIJ HET BESTE KWALITEITSMATERIAAL!

CONTACTEER ONS NU VOOR EEN GRATIS OFFERTE OP MAAT!

bottom of page