top of page

INDUSTRIËLE DAKWERKEN?
DOE EEN BEROEP OP LID, DÉ EXPERT IN HET VAK

ONZE EXPERTS PLAATSEN EN RENOVEREN

  • industriële platte daken met roofing of rubberfolie

  • industriële hellende daken met dakpannen, leien, staalplaten of zink staande naad

  • een combinatie van de verschillende soorten daken, afhankelijk van uw project

  • isolatie: voor uw gebouwen voorzien we de meest optimale isolatie. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over uw energiefactuur. 

 

Het team van Limburgse Industriële Dakwerken denkt aan alles en adviseert u op maat.

 

Uw project start met een doortastende voorstudie. Die bespaart u geld. We analyseren de toestand, functie en ligging van uw gebouw voor een duurzame oplossing die binnen uw budget past.


Wilt u écht zeker zijn van een dak dat voor 100% in orde is, op elk moment? Dan bieden we u graag een onderhoudscontract aan voor uw industriële dak. Onze specialisten controleren uw dak op regelmatige tijdstippen en zorgen ervoor dat slijtage of schade snel wordt verholpen

U ZOEKT VOOR UW INDUSTRIËLE DAKWERKEN NATUURLIJK EEN PARTNER MET ERVARING.

Iemand die alle materialen tot in de kleinste details kent. Een specialist die snel werkt, zonder de kwaliteit in het gedrang te brengen. Want het dak van uw bedrijfsgebouw of fabrieksgebouw plaatsen of renoveren, is een project waarvoor u geen enkel risico wilt nemen.

 

Wel, Limburgse Industriële Dakwerken – kortweg LID – heeft alles in huis om aan uw verwachtingen te voldoen. Ons bedrijf heeft een ijzersterke reputatie in industriële dakwerken. U hoeft ons niet te geloven. Het zijn onze klanten die dat beamen. 


Al 40 jaar lang werken we aan een tevreden klantenbestand. 5.000.000 (5 miljoen!) vierkante meter dak later, durven we met zekerheid zeggen: wij zijn dé ervaren partner voor uw industriële dakwerken.

INDUSTRIËLE DAKWERKEN RENOVATIE

Het dak van uw industriële gebouw heeft na verloop van tijd een herstelling/renovatie nodig. Zo blijft u uw gebouw voorzien van een waterdichte bedekking die elk seizoen met glans doorstaat. 

INDUSTRIËLE DAKWERKEN NIEUWBOUW

Ons team plaatst uw industriële dak en garandeert een feilloze afwerking. We bouwen een dak dat tegen een stootje kan. En dat uw machines en personeel doeltreffend beschermt tegen de hevigste weersinvloeden.

CONTACTEER ONS NU VOOR EEN GRATIS OFFERTE OP MAAT!

bottom of page