top of page

EXTENSIEF GROENDAK?
DOE EEN BEROEP OP LID, DÉ EXPERT IN GROENDAKEN

LID = SERVICE, VAKMANSCHAP EN EXPERTISE, OOK IN EXTENSIEVE GROENDAKEN

Extensieve groendaken worden meer en meer geplaatst, en worden soms zelfs een verplichting bij nieuwbouw en renovaties. Door continue innovatie en de nodige in-huis expertise kan u ook LID, Limburgse Industriële Dakwerken, inschakelen voor de aanleg & onderhoud van extensieve groendaken.

LID = PRIJSGARANTIE

LID garandeert een competitieve prijs. LID werkt met in-huis expertise en vakmensen, de juiste materialen en leveranciers. Door een vlotte organisatie en planning kan LID groendaken leveren aan een voordelige prijs. Vraag: vrijblijvend een offerte via info@lid.be of 0473 64 66 16.

STANDAARDOPBOUW VAN EEN LID GROENDAK

- Wortelvaste folie (indien dichting niet wortelvast)
- Drainagemat
- Substraat/mineraal substraat
- Sedummengeling of sedummatten voor aanleg sedumdak
- Grindstroken conform de brandnorm

LID = KWALITATIEVE UITVOERING, GEEN PROBLEMEN ACHTERAF

Dak en groendak worden nog te vaak als afzonderlijke delen bekeken. De dakwerker mist de kennis van het extensieve groendak en de aanlegger van het groendak mist de kennis van de dakwerker. LID is van mening dat de twee onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn en als dusdanig bekeken moeten worden om aan de hoogste kwaliteit te voldoen. 

EXPERTISE

Dankzij 40-jaar expertise kan LID controleren of aan alle nodige voorwaarden voldaan is om het groen dak te plaatsen, zonder problemen achteraf. 

TOTAALPAKKETTEN

LID biedt ook totaalpakketten aan waarbij zowel dak als groendak geplaatst worden, zodat juridische problemen achteraf vermeden worden. Zo kan LID een totale GARANTIE verzekeren. Aarzel niet en contacteer ons voor verdere informatie over uw groendak of extensief groendak.

VOOR WIE LEGT LID GROENE DAKEN?

LID werkt regelmatig samen met aannemers en architecten.

LID legt groendaken voor zowel particulieren, als bedrijven.

UW LID GROENDAKEXPERT EN
CONTACTPERSOON

Wim Windmolders 0473 64 66 16 013 33 38 78 wim@lid.be

CONTACTEER ONS NU VOOR EEN GRATIS OFFERTE OP MAAT!

bottom of page