top of page

Ontdek een nieuwe kostenbesparende, duurzame methode voor de renovatie van uw industrieel dak

Bijgewerkt op: 5 sep. 2022

De nieuwe Rhepanol hfk met het Gripfix systeem: een winnende combinatie!


De voordelen van grijze Rhepanol zwart op wit


Rhepanol is een wereldwijd gebruikte kunststofdakbaan, gekend om een hoogwaardige bijzonder sterke afdichtingskwaliteit en een uitzonderlijk lange levensduur, bewezen in oneindig veel dakprojecten. Rhepanol (rubberfolie) is een dakbedekking met een uitzonderlijk lange levensduur en een zeer ruim toepassingsgebied, zowel voor daken bij particulieren thuis als voor industriële daken. Deze grijze dakfolie maakt waterrecuperatie mogelijk en is wortelwerend. Sinds mei 2022 is de kleur antraciet/zwart ook ter beschikking.


De gebundelde kracht van Rhepanol hfk en Gripfix


  • Gepatenteerd systeem: Gripfix is een soort velcro systeem waardoor Rhepanol op de bestaande dakdichting gelegd kan worden.

  • Topkwaliteit: Rhepanol hfk is de nieuwe kunststofdakbaan met een super hoogwaardige kwaliteit en bredere dakbanen. De ‘h’ in Rhepanol hfk staat voor hete lucht, deze dakfolie is immers thermisch lasbaar wat zorgt voor een homogene lasnaad.

  • Enorme kostenbesparing, dus sneller verloop op de werf: Rhepanol hfk in combinatie met Gripfix kan UNIEK ingezet kan worden voor het kostenefficiënt renoveren van industriedaken. Dankzij dit systeem hoeft het bestaande (vaak PVC) dak NIET afgebroken te worden.

  • Duurzaam: een oplossing die lang meegaat en de levensduur van het dak met 40 à 50 jaar verlengt.

  • Specialistenwerk: LID is gespecialiseerd in het leggen van deze daken. Niet zo veel dakwerkers kunnen dit dak leggen, het vergt een specifieke opleiding/kennis en ervaring.


LID: erkend Rhepanol specialist


Laat uw dakrenovatie met Rhepanol en Gripfix over aan een vakspecialist. LID is een erkende firma met plaatscertificaat van Rhepanol en mag zich bovendien één van de grootste plaatser van Rhepanol in België noemen.


Een nieuwe, duurzame, economische en vakkundige dakrenovatie met Rhepanol en Gripfix door LID? Contacteer ons voor een afspraak!
205 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page