top of page

Snelle en kwalitatieve renovatie van uw industrieel dak, met LID en Rhepanol

U komt er waarschijnlijk niet vaak, maar hebt u een idee hoe uw dak eruit ziet van dichtbij? Weinig ondernemers en particulieren hebben er weet van. Een verouderd dak kan echter grote gevolgen met zich meebrengen, denk maar aan lekkage, schade aan uw isolatie of andere beschadigingen aan uw pand. Bij Limburgse Industriële Dakwerken grijpen we daarom graag op tijd in, zodat u onnodige kosten kunt vermijden.


Snelle en vakkundige renovatie van uw industrieel dak


Al 40 jaar lang, zorgen onze vooruitstrevende dakwerkers bij LID voor de renovatie of de vervanging van uw industriële dak. Naast onze ervaring, bereiken wij steeds een uitstekend resultaat omdat onze ploegen zo goed op elkaar zijn afgestemd. Of het nu gaat om platte of hellende daken; het renoveren van industriële daken zit in ons DNA en onze werken verlopen als een geoliede machine.


De vervanging van een industrieel dak: hoe doen wij dat?


Onze dakwerkers bij LID zijn vakkundig en snel, maar steeds met oog voor een kwaliteitsvol resultaat. Onlangs zetten we onze expertise in voor de renovatie van een industrieel dak op een gebouw in Hasselt, van maar liefst 8.000 m². We gingen aan de slag met 3 ploegen enthousiaste dakwerkers. Onze ploegen bij LID gaan vervolgens stap voor stap te werk:


  1. Onze eerste ploeg schroeft de Grip-fix vast op de bestaande dakbedekking

  2. Onze tweede ploeg plaatst de Rhepanol op de Grip-fix

  3. Onze derde ploeg last de naden toe


Dankzij het fantastisch teamwork van onze vakmannen, slagen we erin om dagelijks minimum 650 m² industrieel dak te leggen.


Grijze of zwarte Rhepanol hfk: gegarandeerd een uiterst duurzame, kostenbesparende, snelle en hoogwaardige dakoplossing


Op deze werf hebben we voor het leggen van het dak gebruik gemaakt van Rhepanol. En dat heeft niets dan voordelen:

  • Betrouwbaar: Rhepanol is het eerste kunststofmembraan voor platte daken, dit materiaal wordt al meer dan een halve eeuw ingezet voor allerlei platte daken

  • Uniek: Rhepanol hfk in combinatie met Grip-fix (een soort velcrosysteem) kan op het bestaande (vaak pvc) dak geplaatst worden

  • Duurzaam: Een Rhepanol dak beschermt tegen alle weersomstandigheden en gaat wel 40 à 50 jaar mee

  • Solide: Sterke en elastische dakdichting, ook bij extreme temperaturen

  • Veelzijdig: Geschikt voor renovatie en nieuwbouw


Vakmanschap


LID is, als erkend verwerker van Rhepanol gespecialiseerd in het leggen van dit soort daken, wat een specifieke opleiding, kennis en ervaring vergt. Naast Rhepanol zijn we ook vertrouwd met andere types dakbedekking voor de nieuwbouw of renovatie van uw industrieel dak.


Is uw industrieel dak aan vervanging toe? Neem gerust contact met ons op voor een afspraak en reken op een snelle en vakkundige renovatie van uw dak.


107 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page